Påskeskirenn langfredag kl 1500

Paaskerenn

Som sedvanlig blir det også i år arrangert påskeskirenn i Øvlinglia og her er litt informasjon om planene.

Vi håper på supre forhold for barneskirenn, «skileik», akebakke og sosialt lag sammen med hyttenaboer fra hele Øvlinglia.

Vi oppfordrer alle som har anledning til å være med på arrangementet! Om du har besøk på hytta i påska så er både du og besøket ditt hjertelig velkommen!

 Vi samles Langfredag (14. april) kl 15, ved hytta til Lailyn og Kai Roger Jensen
(hytte 28 – se oversiktskart). Det blir tråkket opp en kort og en litt lengre løype for barna. Ingen tidtaking og premiering til alle. I tillegg blir det laget til en liten «skileik» med et par små hoppbakker og akebakker i lia/bakkene like ved hytta. Her kan alle som vil få utfolde seg, både barn og voksne!

Vi ordner med sitteplasser så langt vi får til med stoler, reinskinn, sitte-/liggeunderlag. Ta gjerne med ekstra sitteunderlag om du har tilgjengelig! Det blir fyrt opp til grilling i bålpanne og i utepeis. Etter rennet serverer vi enkel grillmat (pølser og brød og slikt) samt varm saft og kaffe. Kanskje det blir en morsom quiz? 🙂

Det er «midtre felt» som har ansvaret for organisering av årets arrangement. Vi ser frem til å samle flest mulig fra hele hyttefeltet og håper på både supert påskevær og godt oppmøte!